Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bruschetta met gedroogde-tomaattapenade
Porties:
12
stuks
Total time
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Keukenmachine
Ingrediënten
▢
1
teentje
knoflook
▢
100
g
zwarte olijven
zonder pit
▢
6
gedroogde tomaten in olie
potje a 280 g
▢
1
eetlepel
olijfolie
▢
1
ciabattabrood
▢
2
bol
mozzarella
a 125 g
▢
3
takjes
basilicum
▢
cayennepeper
Instructies
Knoflook pellen.
In keukenmachine fijnhakken.
Olijven en tomaten toevoegen en kort mengen.
Olijfolie erbij schenken en op smaak brengen met peper.
Ciabatta in plakjes snijden en in broodrooster roosteren.
Mozzarella elk in 6 plakjes snijden.
Plakje ciabatta beleggen met plakje mozzarella.
Tapenade erop scheppen.
Basilicum erboven in reepjes knippen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Brood
/
Broodjes
Land van herkomst
Italië