Bruschetta met gedroogde-tomaattapenade

Porties: 12 stuks
Total time 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 1 teentje knoflook
  • 100 g zwarte olijven zonder pit
  • 6 gedroogde tomaten in olie potje a 280 g
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 ciabattabrood
  • 2 bol mozzarella a 125 g
  • 3 takjes basilicum
  • cayennepeper

Instructies

  • Knoflook pellen.
  • In keukenmachine fijnhakken.
  • Olijven en tomaten toevoegen en kort mengen.
  • Olijfolie erbij schenken en op smaak brengen met peper.
  • Ciabatta in plakjes snijden en in broodrooster roosteren.
  • Mozzarella elk in 6 plakjes snijden.
  • Plakje ciabatta beleggen met plakje mozzarella.
  • Tapenade erop scheppen.
  • Basilicum erboven in reepjes knippen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Amuse / Brood / Broodjes
Land van herkomst Italië