Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kippenlevertjes met mangochutney
Snel te maken
Porties:
10
stuks
Total time
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
kippenlevertjes
▢
2
eetlepels
bloem
▢
15
g
boter
of margarine
▢
10
theelepel
mangochutney
pot a 340 g
▢
1
doosje
tuinkers
Instructies
Levertjes in stukjes ter grootte van lepelholte snijden.
Bestrooien met zout, peper, door bloem wentelen en overtollige bloem afkloppen.
In koekenpan boter verhitten en levertjes in ca. 2 à 3 minuten gaarbakken.
In elke lepelholte 1 theelepel chutney scheppen.
Vervolgens gebakken kippenlevertje erin leggen en amuses bestrooien met geknipte tuinkers.
Warm serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Amuse
/
Gevogelte
/
Kip