Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Gnocchi met broccoli en hazelnoten
Snel te maken
Porties:
4
personen
Total time
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
75
g
hazelnoten
▢
600
g
broccoli
▢
1 ½
pak
gnocchi di patate
à 500 g
▢
75
g
verse roomkaas met kruiden
pakje à 125 g
Instructies
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan op matig vuur lichtbruin roosteren.
Op bord laten afkoelen.
Broccoli schoonmaken, in roosjes verdelen en stelen in dunne plakjes snijden.
In ruim kokend water met zout naar smaak 2 minuten koken.
Gnocchi aan broccoli toevoegen en 2 minuten meekoken.
Afgieten in vergiet.
Pan terug op vuur zetten en hierin roomkaas met 50 ml water al roerend aan de kook brengen.
Gnocchi met broccoli, 3/4 van hazelnoten en naar smaak royaal peper toevoegen.
Gnocchi in 4 diepe borden scheppen.
Rest hazelnoten erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Noten
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch