Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Rijst met visragoût
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
400
g
zilvervliesrijst
▢
500
g
prei
▢
2
winterwortels
▢
3
eetlepels
vloeibare margarine
▢
6
eetlepels
bloem
▢
1
pak
soja cuisine
250 ml
▢
1
tablet
visbouillon
▢
2
bakje
roze garnalen
à 125 g
▢
100
g
kabeljauwfilet
diepvries
Instructies
Zilvervliesrijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken.
Prei in ringen snijden en wassen.
Peen schrappen en in blokjes snijden.
Peen in ca. 5 minuten beetgaar koken.
In pan margarine verhitten. Prei ca. 3 minuten bakken.
Bloem toevoegen en doorroeren.
Soja cuisine en 400 ml water toevoegen en roeren tot een gebonden saus ontstaat.
Bouillonblokje, garnalen en kabeljauw toevoegen en ca. 4 minuten zachtjes verwarmen.
Kabeljauw tijdens het verwarmen kleiner maken.
Met zout en peper op smaak brengen.
Rijst over vier borden verdelen en ragoût erover verdelen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Met gekookte peen serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Rijst
/
Vis