Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kalkoenrolletjes met zelfgemaakte tomatenpesto
AllerHande december 2003
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
eetlepel(s)
pijnboompitten
▢
4
zongedroogde tomaten
geweld
▢
1
eetlepel(s)
kappertjes
▢
2
eetlepel(s)
geraspte pittige kaas
▢
100
ml
olijfolie
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
▢
1
maal 2
kalkoenschnitzels
▢
25
g
boter
Instructies
Pijnboompitten in droge koekenpan roosteren.
Tomaten in stukjes snijden en in hoge kom doen met pijnboompitten, kappertjes en kaas.
Met staafmixer pureren, onderwijl olie in dun straaltje toevoegen tot smeuïge substantie ontstaat.
Pesto op smaak brengen met citroensap, zout en peper.
Kalkoenschnitzels besmeren met tomatenpesto, oprollen en vaststeken met cocktailprikker (of vastbinden met keukentouw).
Kalkoenrolletje rondom bestrooien met zout en peper.
In koekenpan boter verhitten.
Kalkoenrolletjes in 8-10 minuten gaarbakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met spinazierisotto.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
/
Kalkoen
Land van herkomst
Italië