Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Mihoenschotel met erwten en paprika
AllerHande jubileumnummer 2003 Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
225
g
suikerpeultjes
diepvries, pak à 450 g
▢
225
g
tuinerwten
diepvries
▢
1
pak
mihoen
250 g
▢
3
eetlepel(s)
olie
▢
1
pak
tofu naturel (375 g
Biologisch
▢
4
eetlepel(s)
Japanse sojasaus
▢
1
rode paprika
in zeer kleine blokjes
Instructies
In pan ruim water en zout aan de kook brengen.
Peultjes toevoegen en 5 minuten koken.
Laatste 2 minuten bevroren tuinerwten toevoegen en meekoken.
Groenten uit pan scheppen en in vergiet laten uitlekken.
Vuur uitdraaien en mihoen 4 minuten in kookwater van groenten laten wellen.
Mihoen in vergiet afspoelen met koud water en laten uitlekken.
In wok olie verhitten en tofu 3 minuten roerbakken.
Sojasaus toevoegen en tofu nog 5 minuten verwarmen.
Groenten door tofu scheppen.
Mihoen in wok doen en geheel voorzichtig omscheppend nog even doorwarmen.
Mihoen over vier borden verdelen en bestrooien met rauwe paprikablokjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Mie
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch