Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Biologische pastaschotel
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
volkoren penne rigate
▢
1
winterwortel
▢
1
ui
▢
1
pak
bladspinazie
deelblokjes
▢
3
eetlepel(s)
zonnebloemolie
▢
2
schaaltjes
tofu roerbak fijngekruid
▢
1
beker
crème fraîche
▢
6
eetlepel(s)
gemalen belegen kaas
Instructies
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Wortel schoonmaken en in blokjes snijden.
Ui pellen en snipperen.
Spinazie ontdooien in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. In braadpan olie verhitten.
Wortel en ui ca. 2 minuten bakken.
Tofu toevoegen en in ca. 4 minuten bakken.
Spinazie toevoegen en goed doorwarmen.
Crème fraîche erdoor roeren.
Op smaak brengen met zout en peper.
Groentemengsel door pasta scheppen.
Kaas erover strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch