Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boerenomelet van Allerhande
Snel te maken
Porties:
4
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
kruidenboter
▢
175
g
carbonarareepjes
▢
1
schaaltje
Gekruide dobbeltjes ui,prei en spekjes
(400 g)
▢
1
zakje
soepgroenten
grof 250 g
▢
6
eieren
middel groot
▢
2
eetlepel(s)
melk
▢
zout
▢
peper
▢
½
boerenvolkorenbrood met sesam
Instructies
In grote koekenpan met anti-aanbaklaag 25 g kruidenboter verhitten.
Carbonarareepjes in ca. 2 minuten uitbakken.
Dobbeltjes toevoegen en al omscheppend ca. 5 minuten bakken.
Soepgroenten toevoegen en ca. 3 minuten meebakken.
In kom eieren loskloppen met melk, zout en peper.
Eimengsel bij aardappelgroentemengsel schenken.
Ei op matig vuur in ca. 15 minuten laten stollen.
Intussen brood roosteren.
Omelet serveren met geroosterd brood en rest van kruidenboter.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Ei
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
Nederland