Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tortelloni met rucolapesto
Snel te maken / AllerHande december 2003
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
bak
verse tortelloni verdi
groene pasta, 250 g, koelvers
▢
1
bakje
verse pesto
naar keuze à 100 g
▢
1
bakje
rucolasla
30 g
▢
50
g
grana padano
kaas, stukje,
Instructies
Tortelloni op laag vuur in ruim water met zout beetgaar koken en afgieten.
Enkele eetlepels kookvocht opvangen.
Tortelloni in warme schaal mengen met pesto en enkele eetlepels kookvocht.
Rucola in grove stukken scheuren en door tortelloni scheppen.
Kaas in grove krullen schaven en over tortelloni strooien.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Pasta
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch