Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Haring in tomaten Madeira saus op brood
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
sjalotjes
▢
4
zoetzure augurken
▢
100
g
groene olijven
zonder pit
▢
2
potten
Haring in Tomaten-madeirasaus
à 310 g
▢
1
meergranenstokbrood
▢
1
komkommer
▢
2
theelepel
dille
gedroogde
▢
5
eetlepels
knoflooksaus
Instructies
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Sjalotjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Augurken in plakjes snijden.
Olijven in ringetjes snijden.
Sjalot, augurk, olijven en haring met saus mengen.
Tot gebruik in koelkast zetten.
Stokbrood in 4 stukken snijden.
Elk stuk in lengte halveren.
Stukken brood roosteren onder grill.
Intussen komkommer wassen en in plakjes schaven.
Komkommer mengen met dille en knoflooksaus en op smaak brengen met zout.
Salade over vier borden verdelen.
Stokbrood ernaast leggen.
Haringmengsel over brood verdelen.
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Brunch
/
Lunch
/
Vis