Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Indiaas gekruide surimi
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
basmatirijst
▢
2
pakjes
surimi naturel
vis à 170 g
▢
3
eetlepel(s)
yoghurt
▢
3
eetlepel(s)
Indiase kerriepasta Tandoori
pot à 312 g
▢
200
peultjes
▢
3
eetlepel(s)
roerbakolie
▢
1
zak
Thaise groentemix
400 g
▢
zout
Instructies
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Surimi in stukjes snijden. In kom yoghurt en kerriepasta tot marinade roeren.
Surimi toevoegen, goed omscheppen en ca. 15 minuten marineren.
Peultjes schoonmaken, wassen en in ruitjes snijden. In wok olie verhitten.
Thaise groentemix en peultjes ca. 3 minuten roerbakken.
Surimi met marinade toevoegen ca. 2 minuten meebakken.
Op smaak brengen met zout.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveren met rijst.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Roerbakken / Wokken
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
India