Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Kleiner
Normaal
Groter
Kalkoenfilet met mozzarella en tomaten
Snel te maken
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
schaal
kalkoenfilet
ca. 350 g
▢
2
uien
▢
4
eetlepel(s)
vloeibare margarine
▢
300
g
tagliatelle
zak à 500 g
▢
1
pot
pastasaus
Toscana, 260 g
▢
1
blik
gepelde tomaten
400 g
▢
1
bol
mozzarella
kaas, 125 g
Instructies
Kalkoenfilets in vier stukken verdelen en met zout en peper bestrooien.
Uien pellen en snipperen.
In pan margarine verhitten en kalkoen in 15 minuten bruin en gaar bakken.
Laatste 5 minuten ui mee fruiten.
Tagliatelle volgens aanwijzing op verpakking beetgaar koken.
Grill van oven voorverwarmen.
Toscana saus en gepelde tomaten samenvoegen en op matig vuur verwarmen.
Mozzarella in plakken snijden.
Kalkoen uit pan nemen, in ovenschaal leggen en tomatensaus toevoegen.
Mozzarella over kalkoen verdelen en enkele minuten onder grill laten gratineren.
Notities / Tips / Wijnadvies
Kalkoen met tagliatelle serveren.
Lekker met frisse plakjes komkommer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Gevogelte
/
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kalkoen
/
Pasta
Land van herkomst
Italië