Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Zeeschnitzel met honing mosterddressing
snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
kg
aardappels
▢
1
ei
▢
2
eetlepel(s)
margarine
vloeibare
▢
1
pak
zeeschnitzels
diepvries, 4 x 100 g)
▢
1
kropsla
▢
1
ui
▢
5
eetlepel(s)
honing mosterddressing
fles à 270 ml
▢
1
zakje
vis dillesaus
40 g
Instructies
Aardappels schillen, wassen en met weinig zout in 20 minuten gaar koken.
Ei in 8 minuten hard koken en laten afkoelen.
In koekenpan margarine verhitten en vis 8 minuten bakken.
Sla schoonmaken en blad in stukjes scheuren.
Ui pellen en snipperen. In kom sla, ui en dressing mengen.
Ei in plakjes snijden en over sla verdelen.
Saus volgens gebruiksaanwijzing bereiden.
Vis met saus, aardappels en sla serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Nederland