Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw en garnalen in kaassaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
kabeljauw
in reepjes
▢
150
gram
garnalen
▢
2
eetlepel(s)
bloem
▢
2
eetlepel(s)
boter
▢
3
deciliter
melk
▢
100
gram
champignons
in plakjes
▢
100
gram
kaas
geraspt
▢
Handje
peterselie
geknipt
▢
½
theelepel
nootmuskaat
geraspt
Instructies
Smelt de boter en roer de bloem erdoor.
Laat het drie minuten zachtjes koken, al roerende.
Doe de melk erbij en breng het geheel al roerend aan de kook.
Voeg nu de kaas toe, de nootmuskaat, de peterselie en peper en zout naar smaak.
Leg de vis in een ovenschaaal, leg de garnalen erop en daar op de champignons.
Giet de kaassaus erover en bak de schotel 20 minutenop 200 graden in de oven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Vis
Land van herkomst
Ierland