Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Kabeljauw met champignonsaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
moten
kabeljauw
▢
150
gram
champignons
in plakjes
▢
1
deciliter
yoghurt
▢
2
rode pepers
gesnipperd
▢
1
ui
gesnippers
▢
1
teentje
knoflook
gesnipperd
▢
½
theelepel
garam masala
▢
½
theelepel
chilipoeder
Instructies
Bak de kabeljauwfilets 7 minuten aan elke kant.
Roerbak ondertussen in een aparte pan de pepers, ui en knoflook gedurende drie minuten.
Voeg de champignons toe en roerbak nog drie minuten op hoog vuur.
Roer de garam masala en chilipoeder erdoor.
Voeg zout toe naar smaak.
Draai het vuur uit en voeg de yoghurt toe.
Schep de saus op de vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vis
Land van herkomst
Oosters