Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Croissanttoast met madagascar eend
Porties:
8
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2
croissant(s)
▢
1
doosje
rucolacress
▢
2
eetlepel(s)
cognac
of vieux
▢
1
theelepel
honing
▢
2
eetlepel(s)
crême fraiche
▢
½
eetlepel(s)
tomatenpuree
▢
1
eetlepel(s)
peper
▢
125
gram
eendenborst
gerookt en in plakjes
Instructies
Croissants elk in vier schuine plakken snijden.
Rucolacress van bedje knippen.
In kleine steelpan cognac met honing tot ca. 1 eetlepel inkoken.
Crème fraîche, honing-cognac, tomatenpuree en peperkorrels door elkaar roeren.
Op smaak brengen met zout.
Croissantplakjes in broodrooster knapperig lichtbruin roosteren.
Rucolacress en plakjes eendenborst erover verdelen.
Pepersaus erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Direct serveren.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodjes
/
Brunch
/
Gevogelte
/
Lunch
/
Voorgerechten