Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tagliatelle met romige kaassaus
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
groene tagliatelle
pasta
▢
100
g
blauwaderkaas
Castello Blue
▢
1
pakje
Tivall gerookte ham vegetarisch
ca. 110 g
▢
½
zakje
peterselie
verse a 30 g
▢
600
g
broccoli
▢
1
bekertje
crème fraîche
125 ml
Instructies
Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing.
Kaas in blokjes snijden.
Ham in reepjes snijden.
Peterselie fijnsnijden.
Broccoli in roosjes snijden, wassen en in ca. 6 minuten beetgaar koken.
In pan crème fraîche en kaas verwarmen tot kaas is gesmolten.
Ham en peterselie toevoegen en door en door verwarmen.
Tagliatelle mengen met saus.
Serveren met broccoli.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Pasta
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch