Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tarwe met asperges en camembert
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
300
g
ebly
voorgekookte tarwe, pak à 500 g
▢
1
tablet
groentebouillon
▢
500
g
witte asperges
▢
500
g
groene asperges
▢
2
eetlepels
olijfolie
▢
3
bosuitjes
▢
250
g
camembert
Instructies
Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet.
Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden.
Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden.
Witte asperges ca. 5 minuten koken.
Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen.
Asperges laten uitlekken.
In wok of braadpan olie verhitten.
Asperges ca. 5 minuten roerbakken.
Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden.
Camembert in reepjes snijden.
Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen.
Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen.
Ebly serveren met asperges.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Kaas
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch