Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vegetarische curry met naanbrood
Snel te maken
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
½
eetlepel
milde Indiase currypasta
▢
3
eetlepels
roerbakolie
▢
2
bosuitjes
in stukjes van 2 cm
▢
½
pak
vegetarische roerbakstukjes naturel
à 175 g
▢
2
worteltjes
in dunne plakjes
▢
150
g
Griekse yoghurt
▢
2
eetlepels
verse koriander
grofgehakt
▢
1
naanbrood met knoflook en koriander
voorgebakken
Instructies
In kom currypasta losroeren met roerbakolie.
Vegetarische stukjes,bosuitjes en wortel erdoor scheppen en minstens 15minuten laten
staan.
Yoghurt en koriander in aparte schaaltjes doen.
Brood in 12 repen snijden en in mandje leggen.
Gourmetpannetje verhitten en hierin currymengsel al omscheppend 3-4 minuten bakken.
Wat yoghurt door curry roeren en geheel nog even laten sudderen.
Intussen reep naanbrood onder gourmetgrill verwarmen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Brood
/
Curry's
Land van herkomst
India
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch