Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Côtelettes de chevreuil aux cerises
reekoteletten met kersen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepels
aalbessengelei
▢
1
blik
kersen
▢
4
sneden peperkoek
▢
zout
▢
8
reekoteletten
▢
100
g
boter
▢
½
dl
slagroom
▢
3
dl
pepersaus
Instructies
Verwarm de pepersaus.
Warm de kersen op in hun vocht, maar laat ze niet aan de kook komen.
Werk met een garde de slagroom en de aalbessengelei door de pepersaus.
Smelt de boter en als deze heet is bak dan de koteletten in 5 minuten bruin.
Leg ze op een voorverwarmde dienschaal.
Bak in dezelfde dienschaal de sneden peperkoek en leg deze tussen de koteletten.
Leg de kersen om de koteletten op de schaal.
Geef er wat saus over en serveer er eventueel kastanejepuree bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Fruit
/
Hoofdgerechten
/
Wild
Land van herkomst
Frankrijk