Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Côtelettes de chevreuil aux mandarines
reekoteletten met mandarijntjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
8
reekoteletten
▢
2
blikjes
mandarijntjes
▢
zout
▢
peper
▢
1
eetlepel
aalbessengelei
▢
½
dl
slagroom
▢
1
glaasje
cognac
▢
50
g
boter
▢
3
dl
pepersaus
Instructies
Verwarm de pepersaus en voeg er dan de aalbessengelei en slagroom bij en laat eventjes zachtjes koken.
Smelt 50 g boter in een pan.
Bestrooi de koteletten met zout en peper en bak de koteletten in de hete boter in 5 minuten bruin.
Verwarm de mandarijntjes in hun sap.
Leg de koteletten in een ring op een verwarmde dienschaal en hou ze warm.
Blus de braadjus af met de cognac en wat van het mandarijnvocht.
Schraap alle aanbaksels los en voeg er de pepersaus bij.
Laat de mandarijntjes uitlekken en leg ze midden tussen de koteletten.
Schenk er wat saus over en serveer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Wild
Land van herkomst
Frankrijk