Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Garniture à la Dieppoise
garnituur uit Dieppe
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
100
g
garnalen
▢
16
mosselen
Instructies
Maak de mosselen goed schoon en kook ze op hoog vuur met een scheutje wijn.
Strooi er flink peper over.
Als ze open zijn, zijn ze goed.
Haal ze uit de schelpen en haal de baarden weg.
Leg ze samen met de garnalen in de saus.
Notities / Tips / Wijnadvies
Sausadvies: Witte wijnsaus, afgemaakt met het ingekookte visnat en eventueel wat nat van de mosselen.
Serveren bij Vis.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Frankrijk