Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Boterkaramellen
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
50
gr
boter
▢
150
gr
honing
▢
150
gr
poedersuiker
▢
1
eetlepel
vanillepudding
▢
1
pakje
vanillesuiker
▢
een beetje
olie
Instructies
Smelt de boter en voeg de honing toe.
Voeg nu de suiker, de vanillepudding en de
vanillesuiker toe, roer door elkaar en laat het
op een zacht vuur 15 minuten koken.
Strijk een marmeren plaatje in met wat olie,
giet het mengsel hierop en laat dit enige
minuten afkoelen.
Snijd het in stukjes en laat verder verharden.
Neem de karamellen, als ze goed hard zijn, van
de plaat en scheid ze zo nodig van elkaar.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Koek
Land van herkomst
België