Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Bami met bosui en reuzengarnalen
AllerHande 09 2006
Porties:
2
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
3
eetlepel(s)
sesamolie
▢
500
gram
garnalen
ontdooid
▢
2
zakjes
bosuitjes
▢
500
gram
Chinese bami goreng
▢
1
eetlepel(s)
citroensap
Instructies
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de reuzengarnalen in 7-10 minuten gaar.
Snijd intussen de bosui in grove ringen, houd het wit en het groen apart.
Neem de reuzengarnalen uit de wok.
Fruit het wit van de bosui in de rest van de olie 1-2 minuten in de wok.
Voeg de bami toe en roerbak deze 3 minuten mee.
Schep op het laatste moment het groen van de bosui erdoor.
Breng op smaak met het citroensap.
Leg de gebakken reuzengarnalen op of naast de bami.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Pasta
/
Vis
/
Zeevruchten
Land van herkomst
Azië