Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Ketchup van Ramanas
Porties:
3
potjes
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
g
ramanas
▢
2
dl
azijn
▢
100
g
bruine basterdsuiker
▢
100
gr
rozijnen
▢
1
groene Spaanse peper
▢
2
tomaten
▢
1
dikke
ui
▢
foelie
▢
pijpkaneel
▢
peperkorrels
▢
chilipoeder
▢
zout
Instructies
Schil de ramanas en rasp ze zeer fijn.
Snijd de Spaanse peper fijn, snijd de ui fijn.
Ontvel de tomaten en snijd ze in blokjes.
Zet alles samen op en kook het zachtjes tot de groenten gaar zijn.
Kook zonodig het vocht wat in.
Pureer de saus.
Doe het heet in potten.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bewaren
/
Dressings
/
Saus
Land van herkomst
Fusion