Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Eendenborst met raapjes
Porties:
4
stuks
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
4
eendenborsten
▢
1
eetlepel
honing
▢
zout
▢
peper
▢
1
kg
raapjes
nieuwe en heel verse
▢
50
gr
boter
▢
gehakte
kervel
naar smaak
Instructies
Kerf het vel van de eendenborsten ruitvormig in en bestrijk ze met honing.
Was de raapjes, snijd de stengels af, maar laat een deel eraan.
Snijd de raapjes in dunne pakjes en bak ze 10 minuten in de warme boter.
Leg de eendenborsten in een anti-kleeflaag met de huid op de bodem en bak ze zonder vetstof aan weerskanten 5 minuten.
Kruid ze met peper en zout.
Serveer de eendenborsten met de raapjes en bestrooien met gehakte kervel.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Eend
/
Gevogelte
/
Hoofdgerechten
Land van herkomst
België