Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Barbecue beef teriyaki en gele rijst met paksoi en tomaat
Porties:
2
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
g
malse bieflapjes
▢
1
zakje
Conimex Woksaus Beef Teriyaki
80 ml
▢
200
g
paksoi
▢
100
g
tomaten
▢
Conimex Wok Olie
▢
1
zakje
Conimex Yellow Long Grain Wok Rijst
▢
2
eetlepels
fijngeknipte bieslook
Instructies
Steek de barbecue aan of verwarm de oven voor op 220 C.
Snijd het vlees in dunne plakjes en bestrijk ze licht aan beide kanten met wat woksaus.
Laat de plakjes vlees op een rooster op de barbecue of in de oven aan beide kanten in ca. 5 minuten gaar worden.
Snijd de paksoi in reepjes en de tomaten in partjes.
Verhit een wok, voeg een scheutje olie toe en bak hierin de paksoi en de tomaat 2 minuten.
Voeg de gele rijst en de rest van de woksaus toe en warm goed door.
Verdeel de gewokte rijst over de grote kommen of borden, leg de plakjes barbecuebeef erbij.
Bestrooi met de bieslook.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er Conimex Smaakmaker Gebakken Uitjes bij voor een lekker knappertje.
Variatietip:
Vervang de paksoi door spitskool of groene kool.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Barbecue
/
Rijst
/
Rundvlees
/
Vlees
Land van herkomst
Oosters
Extra aanwijzing
Snel te maken