Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Bermuda Pound Cake
Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
2¼
ons
boter
▢
2¼
ons
bloem
▢
2¼
ons
suiker
▢
6
eieren
▢
2¼
ons
rozijnen zonder pit
▢
4½
ons
rozijnen
▢
10
gram
citroen
▢
donkere
nootmuskaat
▢
cognac
Instructies
Meng bloem en boter samen.
Splits de eieren en houd 2 eiwitten apart voor de glazuur.
Roer eidooiers goed met de suiker en voeg er de geklopte eiwitten aan toe en doe het dan bij de bloem en boter.
Rol de vruchten goed door bloem en vermeng ze met de rest.
Doe er nootmuskaat en cognac naar smaak bij.
Bak in heel zachte oven, en bedek na afkoeling met glazuur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Cake
/
Zuidvruchten
Land van herkomst
Engeland