Bermuda Pound Cake

Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • ons boter
  • ons bloem
  • ons suiker
  • 6 eieren
  • ons rozijnen zonder pit
  • ons rozijnen
  • 10 gram citroen
  • donkere nootmuskaat
  • cognac

Instructies

  • Meng bloem en boter samen.
  • Splits de eieren en houd 2 eiwitten apart voor de glazuur.
  • Roer eidooiers goed met de suiker en voeg er de geklopte eiwitten aan toe en doe het dan bij de bloem en boter.
  • Rol de vruchten goed door bloem en vermeng ze met de rest.
  • Doe er nootmuskaat en cognac naar smaak bij.
  • Bak in heel zachte oven, en bedek na afkoeling met glazuur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Cake / Zuidvruchten
Land van herkomst Engeland