Ga terug
Email Link
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Citroen Marmelade
Uit het Kookboek verzamelde recepten - Tesselschade Arbeid Adelt uit 1958.
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
citroen
▢
3
tomaten
▢
60
gram
suiker
▢
1
theelepel
gemberpoeder
▢
2
bladen
gelatine
Instructies
Tomaten schillen en in stukken snijden.
De citroen uitpersen en afraspen.
De tomaten met de geraspte citroenschil,½ kopje water en de gemberpoeder aan de kook brengen en 10 minuten zachtjes laten koken.
Suiker en citroensap toevoegen.
Van het vuur vermengen met de geweekte gelatine en laten afkoelen.
Deze hoeveelheid is ongeveer 1 potje marmelade.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Broodbeleg
/
Fruit