Ga terug
Email Link
Afdrukken
Equipment
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Poffertjes met oesterzwammen
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
18
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
keukenpapier
Poffertjespan
Ingrediënten
▢
1
bakje
oesterzwammen
150 g,
▢
2
eetlepels
boter
of margarine,
▢
zout
▢
peper
▢
1
portie
poffertjes beslag
▢
1 ½
eetlepel
olie
Instructies
Oesterzwammen schoonvegen met (keukenpapier en in piepkleine blokjes snijden.
In kleine koekenpan boter verhitten en oesterzwammen ca. 4 minuten al omscheppend bakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Poffertjespan invetten met olie.
Beslag in poffertjespan scheppen en op elk poffertje ca. 1 theelepel oesterzwammen scheppen.
Vulling met theelepel licht aandrukken.
Poffertjes aan beide kanten goudbruin bakken.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker bij
roergebakken spinazie met ui en knoflook.
Voedingswaarden
Calories:
325
kcal
|
koolhydraten:
40
g
|
Protein:
11
g
|
Vet:
13
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Pannenkoeken
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch