Poffertjes met oesterzwammen

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 18 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 bakje oesterzwammen 150 g,
  • 2 eetlepels boter of margarine,
  • zout
  • peper
  • 1 portie poffertjes beslag
  • 1 ½ eetlepel olie

Instructies

  • Oesterzwammen schoonvegen met (keukenpapier en in piepkleine blokjes snijden.
  • In kleine koekenpan boter verhitten en oesterzwammen ca. 4 minuten al omscheppend bakken.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Poffertjespan invetten met olie.
  • Beslag in poffertjespan scheppen en op elk poffertje ca. 1 theelepel oesterzwammen scheppen.
  • Vulling met theelepel licht aandrukken.
  • Poffertjes aan beide kanten goudbruin bakken.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker bij roergebakken spinazie met ui en knoflook.

Voedingswaarden

Calories: 325 kcal | koolhydraten: 40 g | Protein: 11 g | Vet: 13 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Pannenkoeken
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch