Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Hutspot op z'n Gents
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
200
gr
spek
▢
1
varkensoor
-poot en -staart
▢
1
ossestaart
▢
250
gr
kalfsborst
▢
1
runderschenkel
▢
1
kalfsschenkel
▢
500
gr
schapeschouder
▢
peper
▢
zout
▢
4
grote
wortelen
▢
1
bloemkool
▢
2
preien
▢
1
selder
▢
3
rapen
▢
250
gr
spruiten
▢
½
savooiekool
▢
4
grote
uien
▢
200
gr
varkensworst
▢
25
gr
boter
Instructies
Zet het vlees in ruim water en laat het even koken.
Giet het water weg en spoel alles met koud water af.
Zet het vlees weer op met water en peper en zout en laat alles 2½ uur koken.
Maak de groenten schoon en snijd ze in gelijke stukken.
Voeg alle groenten toe en laat ze een half uur koken.
Voeg nu de worst erbij en bak de worst.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dien op met mosterd en gekookte aardappelen of brood.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kalfsvlees
/
Rundvlees
/
Stamppot
/
Varkensvlees
/
Vlees
Land van herkomst
België