Ga terug
Email Link
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Pikante saus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
ui
▢
30
gr
vetstof
▢
35
gr
bloem
▢
½
liter
bouillon
▢
1
zoetzure augurk
▢
2
eetlepels
pickles
▢
cayennepeper
▢
zout
▢
laurier
▢
25
gr
peterselie
Instructies
Maak de ui schoon, was hem en snipper hem fijn.
Verhit de vetstof en fruit hierin de ui.
Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de bloem toe.
Roer er de bouillon onder en laat doorkoken.
Snijd de augurk in stukjes.
Voeg de gesneden augurk, de pickles en de kruiden toe en roer goed.
Was en hak de peterselie en strooi hem over de saus.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
België