Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Speksaus
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
stuk
doorregen spek
▢
1
ui
▢
2½
dl
water
▢
peper
▢
zout
▢
10
gr
aardappelmeel
▢
2
eetlepels
dragonazijn
▢
1
eetlepel
water
Instructies
Snijd het spek in blokjes en zet die in een pan op een laag vuur, zodat het vet kan smelten.
Snipper de schoongemaakte ui fijn.
Voeg de ui bij het spek en laat fruiten.
Voeg nu het water en peper en zout toe.
Maak het aardappelmeel met de dragonazijn en 1 eetlepel water aan en voeg dit al roerend toe.
Laat even doorkoken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
België