Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vis met Mort Subite Cassis
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
kabeljauw
diepvries
▢
2
flesjes
Mort Subite Cassis
▢
3
beschuiten
of paneermeel
▢
2
eieren
▢
1
bosje
peterselie
▢
1
flinke
venkelknol
▢
1
bosuitje
▢
100
gr
ontbijtspek
gerookt
▢
1
pakje
Room Culinair
van 2 dl
▢
1
eetlepel
Aceto Balsamico
Instructies
Knijp de beschuiten tot paneermeel.
Hak de peterselie zeer fijn en meng dit door het paneermeel.
Klop de eieren.
Verdeel de vis in vieren, wrijf de stukken in met peper en omwikkel ze met het ontbijtspek.
Haal de pakketjes door de losgeklopte eieren en daarna flink door het paneermeelmengsel en bak ze in wat boter in ± 5 minuten gaar.
Snijd de venkel en de bosui fijn en roerbak ze ± 5 minuten in wat boter.
Laat intussen de Mort Subite Cassis en 1 eetlepel Aceto Balsamico tot een flinke bodem inkoken.
Doe er naar smaak Room Culinair en wat peper bij en laat nog even koken.
Schep de groenten in het midden van de borden, leg de stukjes gebakken vis erop en schep de saus eromheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geef er gekookte aardappels of stokbrood bij.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Vis
Land van herkomst
België