Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Vlaamse rolletjes
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
150
gr
bloem
▢
2
eigelen
▢
1
ei
▢
50
gr
boter
▢
Rodenbachbier
▢
gekookte
ham
▢
champignons
▢
sjalot
▢
room
▢
geraspte kaas
Instructies
Maak een pannenkoekdeeg van 150 gr bloem, 2 eigelen, 1 ei, 50 gr boter & Rodenbachbier.
Bak er fijne pannenkoeken van en vul die op de
volgende wijze:
Leg op elke pannenkoek ½ snede gekookte ham, daarop 1 lepel goed gekruide, fijngehakte champignons en 1 gehakte sjalot, vermengd met wat room.
Rol de pannenkoeken als sigaren op, schik ze in een gratineerschotel en overgiet ze met Rodenbachbier.
Bestrooi met geraspte kaas en laat die in de oven bruinen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Voorgerechten
Land van herkomst
België