Vlaamse rolletjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 gr bloem
  • 2 eigelen
  • 1 ei
  • 50 gr boter
  • Rodenbachbier
  • gekookte ham
  • champignons
  • sjalot
  • room
  • geraspte kaas

Instructies

  • Maak een pannenkoekdeeg van 150 gr bloem, 2 eigelen, 1 ei, 50 gr boter & Rodenbachbier.
  • Bak er fijne pannenkoeken van en vul die op de

volgende wijze:

  • Leg op elke pannenkoek ½ snede gekookte ham, daarop 1 lepel goed gekruide, fijngehakte champignons en 1 gehakte sjalot, vermengd met wat room.
  • Rol de pannenkoeken als sigaren op, schik ze in een gratineerschotel en overgiet ze met Rodenbachbier.
  • Bestrooi met geraspte kaas en laat die in de oven bruinen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Voorgerechten
Land van herkomst België