Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Geroerbakte tahoe blokjes met sperziebonen en tauge
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
500
gram
tahoe
▢
2
eetlepels
ketjap
▢
1
eetlepels
gember siroop
▢
300
gram
sperziebonen
▢
1
uien
▢
3
eetlepels
olie
▢
1
bakjes
boemboe sajoer boontjes
▢
125
gram
tauge
Instructies
Snijd de tahoe in blokjes.
Roer in een kom de ketjap en de gembersiroop door elkaar en schep de blokjes tahoe erdoor.
Laat dit ongeveer 10 minuten staan.
Maak de sperziebonen schoon en halveer ze en kook ze in ruim kokend water in ongeveer 3 minuten beetgaar.
Hak de ui fijn.
Verhit de olie in een wok .
Bak de blokjes tahoe al omscheppens in circa 3 minuten bruin.
Schep ze op een bord.
Roerbak de ui en sperziebonen circa 3 minuten.
Voeg de sajoer boontjes en 2 dl water toe.
Breng dit aan de kook.
Schep de blokjes tahoe en tauge erdoor en laat het gerecht nog even sudderen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch