Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Whisky saus uit Indonesie
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
dl
mayonaise
▢
1½
dl
slagroom
▢
4
gembernootjes
▢
1
sjalotje
▢
½
citroen
▢
cognac
▢
whisky
▢
kerrie
▢
zout
▢
peper
Instructies
Maak het sjalotje schoon en hak het zeer fijn.
Hak de gembernootjes zeer fijn.
Klop de room half stijf en meng hem met sjalot, gember en wat citroensap door de
mayonaise.
Meng de kerrie door de whisky en cognac en voeg ook dit mengsel toe.
Breng op smaak met peper en zout.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Saus
Land van herkomst
Indonesië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch