1potjekant-en-klare pruimen chutney of zelfgemaakt
2pakjesAlpro® Soya Reepjes licht gekruid
Chinese pannenkoekjeskant-en-klaar of zelfgemaakt
1komkommer
250gramoesterzwammen
2elbloem of fijne polenta
1tl5-spice kruidenpoeder
1bosjelente-uitjes
Olijfolie
Instructies
Stoom de Chinese pannenkoekjes gedurende 20 minuten in een stoompan.
Meng de bloem (of fijne polenta) met het 5-spice kruidenpoeder en voeg dit toe aan de licht gekruide Alpro® Soya reepjes en oesterzwammen.
Snijd de komkommer en lente-uitjes in fijne reepjes (julienne).
Verhit een ruime scheut olijfolie in een voorverwarmde koekenpan en bak de reepjes en oesterzwammen gedurende 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
Bestrijk de gestoomde pannenkoekjes met een beetje pruimen chutney en leg de komkommer, lente-uitjes, reepjes en oesterzwammen op de rand van de pannenkoek.