Peking pannenkoekjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 potje kant-en-klare pruimen chutney of zelfgemaakt
  • 2 pakjes Alpro® Soya Reepjes licht gekruid
  • Chinese pannenkoekjes kant-en-klaar of zelfgemaakt
  • 1 komkommer
  • 250 gram oesterzwammen
  • 2 el bloem of fijne polenta
  • 1 tl 5-spice kruidenpoeder
  • 1 bosje lente-uitjes
  • Olijfolie

Instructies

  • Stoom de Chinese pannenkoekjes gedurende 20 minuten in een stoompan.
  • Meng de bloem (of fijne polenta) met het 5-spice kruidenpoeder en voeg dit toe aan de licht gekruide Alpro® Soya reepjes en oesterzwammen.
  • Snijd de komkommer en lente-uitjes in fijne reepjes (julienne).
  • Verhit een ruime scheut olijfolie in een voorverwarmde koekenpan en bak de reepjes en oesterzwammen gedurende 5 minuten tot ze goudbruin zijn.
  • Bestrijk de gestoomde pannenkoekjes met een beetje pruimen chutney en leg de komkommer, lente-uitjes, reepjes en oesterzwammen op de rand van de pannenkoek.
  • Rol de pannenkoek vervolgens op.

Voedingswaarden

Calories: 290 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 11 g | Vet: 12 g | Zout: 0.7 mg | Sugar: 12 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Pannenkoeken / Voorgerechten / Wraps
Land van herkomst China