Ga terug
Email Link
Afdrukken
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Tofu met Krokant Polenta-Korstje en Zongedroogde Tomaten
Porties:
4
personen
Bereidingstijd:
30
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
pak
Alpro® soya Tofu Basis
▢
100
g
bloem
▢
100
ml
Alpro® soya Drink Natural Fresh
▢
100
g
fijne polenta
▢
1
takje
rozemarijn
fijngesnipperd
▢
Snufje
knoflookpoeder
▢
4
zongedroogde tomaten
fijngesnipperd
▢
Alpro® soya Bakken & Braden
Instructies
Meng de fijngesnipperde rozemarijn en zongedroogde tomaten met knoflookpoeder en de fijne polenta.
Snijd de tofu in 4 gelijke stukken.
Haal de tofu eerst door de bloem, vervolgens door de soya drink, en tot slot door het polenta-mengsel.
Bak de tofu aan beide zijden goudbruin in een beetje Alpro® soya Bakken & Braden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de krokante tofu met een verfrissende groene salade.
Tips:
Voeg een vleugje citroensap toe aan het polenta-mengsel voor een extra frisse smaak. Garneer met verse peterselie voor een kleurrijk accent.
Voedingswaarden
Calories:
250
kcal
|
koolhydraten:
35
g
|
Protein:
10
g
|
Vet:
4
g
|
Zout:
1
g
|
Sugar:
2
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vleesvervangers
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch