Tofu met Krokant Polenta-Korstje en Zongedroogde Tomaten

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 30 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 pak Alpro® soya Tofu Basis
  • 100 g bloem
  • 100 ml Alpro® soya Drink Natural Fresh
  • 100 g fijne polenta
  • 1 takje rozemarijn fijngesnipperd
  • Snufje knoflookpoeder
  • 4 zongedroogde tomaten fijngesnipperd
  • Alpro® soya Bakken & Braden

Instructies

  • Meng de fijngesnipperde rozemarijn en zongedroogde tomaten met knoflookpoeder en de fijne polenta.
  • Snijd de tofu in 4 gelijke stukken.
  • Haal de tofu eerst door de bloem, vervolgens door de soya drink, en tot slot door het polenta-mengsel.
  • Bak de tofu aan beide zijden goudbruin in een beetje Alpro® soya Bakken & Braden.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer de krokante tofu met een verfrissende groene salade.

Tips:

Voeg een vleugje citroensap toe aan het polenta-mengsel voor een extra frisse smaak. Garneer met verse peterselie voor een kleurrijk accent.

Voedingswaarden

Calories: 250 kcal | koolhydraten: 35 g | Protein: 10 g | Vet: 4 g | Zout: 1 mg | Sugar: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Vleesvervangers
Land van herkomst Italië
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch