Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Lauwwarme pastasalade met rucola en mozzarella
Allerhande 2002
Porties:
2
personen
Bereidingstijd:
20
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
125
g
macaroni grande
biologisch
▢
250
g
romaatjes
bakje
▢
250
g
mini-mozzarellabolletjes
▢
75
g
rucola
zak
▢
2
el
basilicumolijfolie
▢
½
citroen
▢
50
g
Grana Padano
▢
2
el
kappertjes
Instructies
Rijkgevuld met twee soorten kaas.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking met zout beetgaar. Halveer de tomaatjes en snijd de bolletjes mozzarella in drieën.
Haal de steeltjes van de rucola en scheur het slablad grof.
Pers de citroen uit.
Klop in een grote kom de dressing van citroensap, basilicumolie, peper en zout. Meng de tomaat, mozzarella en rucola door de dressing.
Schaaf de kaas in grove krullen.
Giet de pasta af en laat kort uitlekken.
Schep de pasta door de salade en verdeel over de voorverwarmde borden.
Strooi de krullen kaas, kappertjes en peper over de pasta.
Voedingswaarden
Calories:
710
kcal
|
koolhydraten:
52
g
|
Protein:
40
g
|
Vet:
36
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Hoofdgerechten
/
Kaas
/
Salade
Land van herkomst
Italië
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch