Ga terug
Email Link
Afdrukken
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Minestronesoep met reuzenbonen en pesto
Allerhande 2002
Porties:
4
Bereidingstijd:
10
minuten
minuten
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
1
blik
reuzenbonen
400 g
▢
1
pak
tomatensoep basilicum
400 ml
▢
1
zak
boerensoepgroenten
350 g
▢
½
bakje
groene pesto
a 100 g
▢
50
g
geraspte belegen kaas
Instructies
Reuzenbonen afgieten.
In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen.
Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken.
Pesto door soep roeren.
Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.
Voedingswaarden
Calories:
435
kcal
|
koolhydraten:
37
g
|
Protein:
19
g
|
Vet:
22
g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Groenten
/
Hoofdgerechten
/
Soep
Land van herkomst
Italië
Jaargetijde:
Snel te maken
Geschikt voor Dieët:
Vegetarisch