Minestronesoep met reuzenbonen en pesto

Allerhande 2002
Porties: 4
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 blik reuzenbonen 400 g
  • 1 pak tomatensoep basilicum 400 ml
  • 1 zak boerensoepgroenten 350 g
  • ½ bakje groene pesto a 100 g
  • 50 g geraspte belegen kaas

Instructies

  • Reuzenbonen afgieten.
  • In soeppan tomatensoep met 1/4 liter water, soepgroente en bonen op zacht vuur al roerend aan de kook brengen.
  • Groente in ca. 5 minuten tegen de kook aan beetgaar koken.
  • Pesto door soep roeren.
  • Soep in twee grote kommen scheppen en kaas erover strooien.

Voedingswaarden

Calories: 435 kcal | koolhydraten: 37 g | Protein: 19 g | Vet: 22 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Groenten / Hoofdgerechten / Soep
Land van herkomst Italië
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch