Ga terug
Email Link
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Algerijnse gegrilde sardines met citroen en koriander
Porties:
4
personen
Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
▢
6
el
olijfolie
▢
3
el
citroensap
▢
2
el
koriander
gehakte verse
▢
mespunt
paprikapoeder
▢
mespunt
komijn
▢
zout
▢
peper
▢
900
gr
sardines
schoongemaakte
Instructies
Meng olie, citroensap, koriander, specerijen en zout en peper.
Leg de sardines in een enkele laag in een grote, ondiepe schaal en giet de marinade erover.
Laat ze op een koele plaats 1 uur marineren (2 - 3 keer omkeren).
Verwarm de grill voor en leg de sardines aan elke kant 2 - 3 min. onder de grill.
Bedruip de vis met de marinade als hij bruin begint te worden en als u hem omkeert.
Giet het restant voor het serveren over de sardines
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën
Bijgerecht
/
Vis
Land van herkomst
Algerijë