1rode peperzaden en zaadlijsten verwijderd en klein gesneden
½eetlepelGaram Masala kruidenJonnie Boer
½eetlepelsambal badjak
½eetlepelgerookt paprikapoeder
2eetlepelsGreensweet Stevia Brownof bruine suiker
2kleinemaggiblokjesverkruimeld
150mlAlpro Cuisine Soja lightof gewone kookroom
2eetlepelsbalsamico azijn
2eetlepelslimoensap
zwarte peper en zoutnaar smaak
2eetlepelsbecel light
Instructies
Fruit in de becel de ui, rode peper en knoflook even aan.
Voeg de tomaat en paprika toe en roerbak een minuut of 5.
Doe de gezeefde tomaat, Greensweet Stevia Brown, gerookt paprikapoeder, Garam masala kruiden, sambal, maggiblokjes, balsamico azijn en het limoensap erbij en laat een minuut of 5 pruttelen.
Voeg de Alpro Cuisine Soja toe, roer door elkaar, proef even en voeg eventueel zout en/of zwarte peper naar smaak toe.
Zelf vond ik het zout genoeg, ik heb alleen wat zwarte peper toegevoegd).
Leg de ei helften erin met het eigeel naar boven en laat nog 2 minuutjes doorwarmen
Notities / Tips / Wijnadvies
Ik heb het gegeten met bruine gebakken bloemkoolrijst en zoetzure komkommer-rode ui